Серпнева конференція педагогічних працівників – 2021

Дата: 27.08.2021 15:12
Кількість переглядів: 5397

Серпнева конференція педагогічних працівників – 2021

27 серпня 2021 року  відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Товстенської селищної ради «Тенденції розвитку сучасної освіти: готовність до нового 2021/2022 навчального року».

У роботі конференції взяли участь керівники закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти, позашкільної освіти та директор Товстенської мистецької школи.

З вітальним словом до учасників конференції звернулася перший заступник Товстенського селищного голови Уляна Гуменюк. У своїй промові вона підвела підсумки діяльності галузі освіти Товстенської селищної ради у 2020/2021 навчальному році.

На конференцію завітала головний спеціаліст відділу інституційного аудиту державної служби якості освіти у Тернопільській області Ольга Безверхня. Вона виступила з доповіддю «Забезпечення внутрішньої системи якості освіти в закладах освіти». Ольга Григорівна зорієнтувала увагу керівників на ефективну роботу щодо створення нового освітнього середовища та підвищення якості освітніх послуг.

Про організацію діяльності освітніх закладів в умовах пандемії розповіла заступник начальника управління-начальник відділу освіти Марія Золота. У виступі вона надала інформацію про ініціативи МОН щодо чіткого та безпечного формування освітнього процесу, з урахуванням можливих загроз, пов’язаних з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19.  

Своїм досвідом самооцінювання освітніх і управлінських процесів закладу загальної середньої освіти поділилася директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Поділля Оксана Рижевська.

До конференції долучилася директор загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с.Буряківка Марія Козіцька, яка розповіла про практику організації дистанційного навчання у закладі загальної середньої освіти.

Із доповіддю «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах дошкільної освіти» виступила директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Галина Дериш.

Управління освіти, культури, молоді і спорту Товстенської селищної ради вітає педагогічну спільноту з початком нового навчального року. Нехай 2021/2022 навчальний рік стане роком нових професійних досягнень та особистих звершень освітян.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь