Оголошення про проведення громадських слухань містобудівної документації “Детальний план території для будівництва магазину  по вул.Українській 86»Б» в смт. Товсте Тернопільської області”

Дата: 27.08.2021 13:01
Кількість переглядів: 276

Оголошення

про проведення громадських слухань містобудівної документації “Детальний план території для будівництва магазину  по вул.Українській 86»Б» в смт. Товсте Тернопільської області”

 

У відповідності до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011р. «Про затвердження порядку проведення громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», проводяться громадські слухання містобудівної документації “Детальний план території для будівництва магазину по вул. Українській 86»Б» в смт. Товсте Тернопільської області” (розробленою згідно рішення Товстенської селищної ради від 07.03.2019 №339 “Про надання дозволу на розроблення детального плану території для зміни цільового призначення земельної ділянки загальною площею 0,0042 га за адресою вул. Українській 86»Б» в смт. Товсте Тернопільської області”,  з 27.08.2021 по 27.09.2021 р.

Замовник – Товстенська селищнпа  рада,

Розробник – Тернопільське обласне комунальне підприємство “Містобудівельник.

Відповідальна особа  за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауваження) – заступник селищного голови з питань діяльності органів виконавчої влади  Товстенської селищної ради Бесащук Микола Михайлович.

З матеріалами містобудівної документації ви можете ознайомитись в Товстенській селещній раді за адресою смт. Товсте вул. Українська,84, кабінет № 5, та на офіційному сайті Товстенської селищної ради. За вказаною адресою ви можете надсилати пропозиції (зауваження) з 27.08.2021р. по 27.09.2021 р.

Громадські слухання відбудуться 17 вересня 2021 року о 11:00 год. в приміщенні Товстенської селищної ради по вул. Українська,84, смт .Товсте.

 


оголошення про громадські слухання НА САЙТ Витрикуш Г.І..docx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь