Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці та провулка Щорса у селі Садки на території Товстенської селищної ради

Дата: 30.11.2021 14:42
Кількість переглядів: 244

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці та провулка Щорса у селі Садки на території Товстенської селищної ради

 

1. Організатор громадського обговорення: Товстенська селищна рада.

2. Об’єкт права власності, якому пропонується змінити назву (перейменувати): вулиця та провулок Миколи Щорса у с. Садки Чортківського району Тернопільської області.

3. Пропозиції та обґрунтування щодо зміни назви (найменування) об’єкта права власності: пропонується змінити назву вулиці та провулка Миколи Щорса. Пропозиція щодо зміни назви вулиці та провулка Миколи Щорса  надійшла від жителя міста Чернівці.

У разі надходження інших пропозицій (зауважень) щодо зміни назви вулиці та провулка Миколи Щорса на назву, яка буде відображати імена (псевдоніми) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій останні будуть враховані під час проведення громадського обговорення.

4. Суб’єкт, який вніс пропозицію щодо розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці та провулка: пропозиція щодо зміни назви вулиці та провулка Миколи Щорса на іншу назву надійшла від жителя міста Чернівці - Івана Колотила.

5. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення: 10 лютого 2022 року о 10-00 год. громадських слухань за адресою: с. Садки.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на поштову адресу: смт Товсте, вул. Українська, 84 та на адресу електронної пошти: tovsteselrada@ukr.net до 30 січня 2021 року включно.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: смт Товсте, вул. Українська, 84 Товстенська селищна рада (тел.0355435248), tovsteselrada@ukr.net .

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: голова комісіїзаступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів – державний реєстратор – Дутка Петро Тарасович.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – через два тижні після закінчення громадського обговорення на офіційному веб-сайті Товстенської селищної ради.

Зазначене інформаційне повідомлення щодо проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці та провулка Миколи Щорса підлягає оприлюдненню на офіційному веб–сайті Товстенської селищної ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь