Швачки, водії, продавці, підсобники, слюсарі - у топ 10 липневих вакансій Тернопільщини

Дата: 29.07.2022 17:09
Кількість переглядів: 224

Швачки, водії, продавці, підсобники, слюсарі - у топ 10 липневих вакансій Тернопільщини

 

На 26.07.2022 у десятку найбільше потрібних роботодавцям Тернопільщини працівників увійшли швачки, водії, продавці, підсобники, слюсарі, перукарі, кухарі, токарі, менеджери, бухгалтери, листоноші; постійною є потреба у лікарях різних спеціалізацій та медсестрах.

За видами економічної діяльності більшість вільних робочих місць були у переробній промисловості, торгівлі, охороні здоров'я, транспорті, складському господарстві, поштовій та кур'єрській діяльності.

Серед загальної кількості вакансій - 11% із заробітною платою вищою від середньої по області. Про це повідомив директор Тернопільського обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Так, зарплату у 20 тис. грн пропонують лікарям різних спеціалізацій та водіям тролейбуса; 18 тис. грн - начальникам дільниці; по 15 тис. грн роботодавці готові платити керуючим відділеннями банків, менеджерам з постачання та інженерам-технологам, по 12 тис. грн – електромонтажникам силових мереж і електроустаткування, архітекторам та водіям навантажувача.

 

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

"Робота зараз. Державна служба зайнятості".

Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot

Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz .

 

"Робота на Тернопільщині"

Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot

Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region

 

Роботодавці також можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd ; через електронний кабінет роботодавця на сайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/cabinet, звіт 3-ПН про потребу в кадрах.

Шукачі роботи можуть заповнити анкету-резюме за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit  

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ служби зайнятості Тернопільщини або в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646

 

 

Відділ надання соціальних послуг Заліщицької районної філії    

Тернопільського обласного центру зайнятості (тел. 2-15-97)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь