Побутова техніка для дітей-сиріт за підтримки UNICEF Ukraine

Дата: 01.11.2022 09:48
Кількість переглядів: 180

Побутова техніка для дітей-сиріт

Фото без описуФото без опису

Побутова техніка для дітей-сиріт за підтримки UNICEF Ukraine

 

            У цей складний і тривожний час вкрай важливо турбуватися про сім'ї з дітьми, які були вимушені тікати від війни, чиї домівки постраждали від ворожих обстрілів. Кожна така історія вражає до болю. Також розуміємо, як складно сім'ям, які залишилися і продовжують піклуватися про дітей, незважаючи на всі виклики сьогодення.

         Особлива увага   приділяється потребам дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані у сімейні форми виховання (в прийомні сім'ї, дитячі будинки сімейного типу, під опіку/піклування); дітей, які потрапили у складні життєві обставини та влаштовані до сімей патронатних вихователів.

           На територію Товстенської громади з початку повномасштабного вторгнення росії перемістилось 2 сім’ї, в яких на вихованні є 3 дитини з числа дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування    і які потребують допомоги та підтримки.       

           У рамках проєкту "Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни", що впроваджується Партнерством "Кожній дитині" (Partnership for Every Child / Кожній дитині) за підтримки UNICEF Ukraine на замовлення Міністерства соціальної політики України та Національної соціальної сервісної служби України   була надана благодійна допомога 2 сім’ям  внутрішньо переміщених осіб з Товстенської громади, які виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених баьківського піклування. Зокрема сім’ї отримали мікрохвильову піч та електрочайники, які необхідні для забезпечення потреб дітей.

            Товстенська селищна рада разом із службою у справах дітей Тернопільської обласної військової адміністрації висловлює щиру подяку  Партнерству"Кожній дитині" (Partnership for Every Child / Кожній дитині) за підтримки UNICEF Ukraine, які постійно підтримують  та надають матеріальну, юридичну чи психологічну  допомогу  в рамках проектів для  сімей та дітей.

  Велика подяка всім причетним до цієї нелегкої, але вкрай почесної та потрібної місії!

 

#ЮНІСЕФдопомога

#підтримкаСімейдітей

#ПартнерствоКожнійдитині

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь