Відбувся cемінар для учнівської молоді 

Дата: 14.03.2023 12:49
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

ЧОРТКІВСЬКА ФІЛІЯ

ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

ЗАЛІЩИЦЬКИЙ ВІДДІЛ

                                                        

                                                           

 

      Сьогодні  учнівській молоді у великій кількості професій важко вибрати саме ту, яка буде на все життя. Як зорієнтуватися у такому випадку випускнику?  Саме тому,   07  березня   2023 року в Заліщицький  відділ Чортківської  філії Тернопільського обласного центру зайнятості  на  груповий профінформаційний  семінар для учнівської молоді  завітали учні 10-го класу  Заліщицького навчально-реабілітаційного центру Тернопільської ради.

  Психолог   Андрусик Людмила сказала:  «Зараз проходить стрімкий розвиток техніки і технології – це зумовлює суттєві зміни в організації виробництва товарів, надання послуг та ін. Одні професії зникають, інші – з”являються, ринок праці  змінюється. Тому потрібно бути постійно поінформованим, щодо професій, щоб досягти високих професійних цілей».

   На даному заході учні мали можливість  ознайомитись з різними професіями та обрати той вид діяльності, який кожному до душі та являється конкурентоспроможним на ринку праці. Учні  уважно ознайомлювались  з описами запропонованих у брошурах професій, що мають попит на сучасному ринку праці, для того, щоб зробити  правильний вибір та знайти своє місце в житті.

     Випускники отримали інформацію про світ професій,  отримали інформацію, щодо актуальності на ринку праці обраної ними професії, взяли з собою роздатковий матеріал: буклети, листівки, отримали вичерпну інформацію. Людмила Андрусик ознайомила учнів з послугами служби зайнятості з профорієнтації, представила.

    

       Учнівська  молодь отримали інформацію про послуги, які надаються фахівцями відділу.

  Щоб учасники весело із користю провели час,  на  заході відгадували загадки про професії, був продемонстрований відеоролик:  Топ 10 професій найближчого майбутнього

  Всі учасники поповнили  багаж своїх знань,  для того щоб зробити правильний вибір професії у майбутньому. Як сказав великий педагог Ушинський: «Якщо ви вдало оберете професію і вкладете в неї душу, то щастя само вас знайде».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь