Відбувся cемінар для учнівської молоді 

Дата: 14.03.2023 12:49
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

ЧОРТКІВСЬКА ФІЛІЯ

ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

ЗАЛІЩИЦЬКИЙ ВІДДІЛ

                                                        

                                                           

 

      Сьогодні  учнівській молоді у великій кількості професій важко вибрати саме ту, яка буде на все життя. Як зорієнтуватися у такому випадку випускнику?  Саме тому,   07  березня   2023 року в Заліщицький  відділ Чортківської  філії Тернопільського обласного центру зайнятості  на  груповий профінформаційний  семінар для учнівської молоді  завітали учні 10-го класу  Заліщицького навчально-реабілітаційного центру Тернопільської ради.

  Психолог   Андрусик Людмила сказала:  «Зараз проходить стрімкий розвиток техніки і технології – це зумовлює суттєві зміни в організації виробництва товарів, надання послуг та ін. Одні професії зникають, інші – з”являються, ринок праці  змінюється. Тому потрібно бути постійно поінформованим, щодо професій, щоб досягти високих професійних цілей».

   На даному заході учні мали можливість  ознайомитись з різними професіями та обрати той вид діяльності, який кожному до душі та являється конкурентоспроможним на ринку праці. Учні  уважно ознайомлювались  з описами запропонованих у брошурах професій, що мають попит на сучасному ринку праці, для того, щоб зробити  правильний вибір та знайти своє місце в житті.

     Випускники отримали інформацію про світ професій,  отримали інформацію, щодо актуальності на ринку праці обраної ними професії, взяли з собою роздатковий матеріал: буклети, листівки, отримали вичерпну інформацію. Людмила Андрусик ознайомила учнів з послугами служби зайнятості з профорієнтації, представила.

    

       Учнівська  молодь отримали інформацію про послуги, які надаються фахівцями відділу.

  Щоб учасники весело із користю провели час,  на  заході відгадували загадки про професії, був продемонстрований відеоролик:  Топ 10 професій найближчого майбутнього

  Всі учасники поповнили  багаж своїх знань,  для того щоб зробити правильний вибір професії у майбутньому. Як сказав великий педагог Ушинський: «Якщо ви вдало оберете професію і вкладете в неї душу, то щастя само вас знайде».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь