о уваги страхувальників: подайте вчасно повідомлення про виплату коштів застрахованим особам!

Дата: 01.02.2023 10:59
Кількість переглядів: 34

До уваги страхувальників (виплата коштів).jpgГоловне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області нагадує страхувальникам, що після отримання коштів за страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності від Пенсійного фонду України потрібно у встановлені терміни здійснити виплату застрахованим особам коштів та протягом місяця з дня проведення таких виплат надіслати повідомлення встановленої форми про проведення таких виплат.

До впровадження технічних рішень щодо подачі повідомлень від страхувальників про виплату коштів застрахованим особам в електронному вигляді через Єдиний державний вебпортал електронних послуг або вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України зазначені повідомлення у паперовому вигляді приймаються, зберігаються і обліковуються в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Повідомлення може бути надіслано в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису або надіслано листом з повідомленням, або надано страхувальником безпосередньо до Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Зверніть увагу! У разі відсутності інформації від страхувальника про виплати застрахованим особам протягом трьох місяців з дня здійснення фінансування, фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області здійснюють перевірку щодо використання страхувальником коштів Фонду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь