ЯК ВРАХОВУЮТЬСЯ ДОХОДИ ПОДРУЖЖЯ ПРИ ПРИЗНАЧЕННІ СУБСИДІЇ?

Дата: 10.03.2023 11:25
Кількість переглядів: 71

 

як враховуються доходи подружжя при призначенні субсидії.jpgПри призначенні субсидій на оплату житлово-комунальних послуг враховуються доходи всіх зареєстрованих у житловому приміщенні. Не враховують доходи тільки у разі фактичного не проживання члена домогосподарства у житловому приміщенні, для чого потрібно надати підтверджувальні документи (довідка з фактичного місці проживання; довідка з місця навчання; акт обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства/фактичного місця проживання особи). Однак, для подружжя діють інші правила.

Згідно із статтею 3 Сімейного кодексу, подружжя вважається сім’єю й тоді, коли дружина та чоловік у зв’язку з навчанням, роботою, лікуванням, необхідністю догляду за батьками, дітьми та з інших поважних причин не проживають спільно. Тому при призначенні субсидії враховують доходи обох, навіть якщо подружжя разом не проживає.

Виключення є те, якщо чоловікові та дружині понад 60 років і вони проживають у сільській місцевості або селищі міського типу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь