Спільна консультація

Дата: 20.03.2023 12:05
Кількість переглядів: 38

0-02-05-f8e907b4f07b13abfd70ecdbd0d7a897b6964c8c43c7a3f25cfcbf633e0d020a_332277a4f814c27b.jpg20 березня 2023 року в рамках укладеної угоди - Меморандуму про співпрацю між Заліщицьким відділом Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості та Чортківським районним сектором № 1

(м. Заліщики) філії Державної установи «Центр пробації» в Тернопільській області - була проведена індивідуальна консультація для суб’єкта пробації у якого при складанні оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення визначено криміногенну потребу у розділі «Робота». Консультація була проведена з метою виконання індивідуального плану роботи стосовно суб’єкта пробації та для реалізації даною особою своїх прав і свобод, передбачених Конституцією України, у т.ч. права на працю.

Консультація була проведена спільно з фахівцем ІІ категорії Чортківського районного сектору № 1 (м. Заліщики) філії Державної установи «Центр пробації» в Тернопільській області Марією Ватаманюк та фахівцями Заліщицького відділу Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

 Психолог Заліщицького відділу Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості Людмила Андрусик та карєрний радник Людмила Гондз ознайомили суб’єкта пробації з послугами, які надає служба зайнятості. Зокрема з наявними вакансіями, на які є можливість працевлаштуватися в Чортківському районі, можливістю проведення професійної орієнтації та професійного навчання за направленням служби зайнятості з подальшим працевлаштуванням. Також, присутньому наголошувалось на важливості легального працевлаштування, адже використання найманої праці без оформлення трудових відносин містить у собі багато негативних моментів, що суттєво впливають на майбутнє будь-якого працівника.

Як показує практика, проведення таких консультацій формує психологічну та соціальну готовність осіб, що відбувають випробний термін, до професійного становлення та сприяє соціальній захищеності даної категорії осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь