Психологічна та правова допомога від ТМЖК "Відродження нації"

Дата: 08.06.2023 14:25
Кількість переглядів: 65

Про важливість забезпечення психологічної та правової допомоги вчасно і відповідно до потреб вразливих категорій населення, в тому числі внутрішньо переміщених осіб та  постраждалим від торгівлі людьми, експлуатації, ґендерно-зумовленого насильства, які забезпечуються ТМЖК "Відродження нації" спілкувалися у Товстенській селищній раді

За даними Національного дослідження уразливості населення до торгівлі людьми та експлуатації в умовах війни, проведеного у жовтні 2022 року на замовлення представництва МОМ в Україні - Агентства ООН з питань міграції в Україні, 20,8 млн осіб втратили дохід, 16,4 млн членів сімей втратили роботу, 8,2 млн осіб не можуть купувати елементарні речі, 6 млн сімей втратили заощадження, 5,3 млн втратили житло. Загалом понад 32 мільйони осіб постраждали безпосередньо або опосередковано через наслідки війни. 27% респондентів погодились би прийняти хоча б одну ризиковану пропозицію щодо роботи за кордоном, 17% готові працювати неофіційно, 13% респондентів готові працювати у замкнених приміщеннях без змоги вільно залишити робоче місце.

Кожен другий українець готовий прийняти принаймні одну ризиковану пропозицію, яка може призвести до потрапляння в ситуації експлуатації, торгівлі людьми або насильства.

Масове переміщення і руйнування громадських структур, що є неминучими наслідками війни, призводять до зростання загрози торгівлі людьми, ґендерно зумовленого насильства, експлуатації та наруги над найвразливішими.

Психологічні консультації, правові консультації та психосоціальна підтримка передбачені проєктом «Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області».

Наприкінці зустрічі працівники ТМЖК "Відродження нації" вислови слова вдячні керівництву громади  за відповідальне ставлення до проблеми та тісну співпрацю!

ДОДАТКОВО  МОЖНА ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЇ ЗА ТЕЛЕФОНОМ

095 749 34 35  - досвідчена психологиня, працівниця ТМЖК "Відродження нації" забезпечує надання індивідуальних  консультацій;

050 138 55 08 - досвідчений юрист  надає консультації  щодо відновлення документів, реєстрації, прав власності, батьківських прав, складання позовних заяв, надання юридичного супроводу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь