День кар’єри для студентів фахового коледжу – з перспективою на майбутнє

Дата: 15.06.2023 17:03
Кількість переглядів: 78

Який ринок праці сьогодення, як молодому фахівцю почати свій трудовий шлях, як ефективно та конструктивно підійти до пошуку роботи, написати резюме, пройти співбесіду з роботодавцем, а, можливо, й започаткувати свій бізнес? Відповіді на ці та інші питання отримали студенти Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України, які побували на Дні карєри, організованому фахівцями Заліщицького відділу Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

Юні відвідувачі ознайомилися з послугами служби зайнятості, дізналися про актуальні професії та вакансії за спеціальностями, які вони опановують, про вимоги роботодавців до потенційних працівників, ресурси з пошуку роботи; склали собі макет майбутнього резюме.

Студентам було цікаво «погратися» у співбесіду з роботодавцем і застосувати на ділі прийоми ефективної самопрезентації, про які вони попередньо дізналися; помріяти, як би виглядала їхня професія, скажімо, через 50 років; уявити себе підприємцем у своїй галузі.

Молодь активно дискутувала щодо того, як досягти професійного успіху, які його складові і першочергові кроки. У нагоді відвідувачам стала й інформація про онлайн-Платформу з профорієнтації на сайті ДЦЗ, де можна не лише пройти профдіагностичні тести, а й отримати корисні поради.

«Аби досягти вершин у кар’єрі перш за все потрібно бути професіоналом своєї справи, а для цього важливо постійно навчатися фаху, слідкувати за новинками у цьому напрямку та оволодівати додатковими суміжними знаннями та навичками; бути активною і морально свідомою людиною», - вважають заліщицькі студенти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь