Керівництво ДПС Тернопільщини провело зустріч із АППУ

Дата: 23.08.2023 14:58
Кількість переглядів: 76

У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася робоча зустріч за участю в. о. начальника ГУ ДПС в області Руслана Цвігуна, заступниці начальника Марії Мельник та представників Територіального відділення  АППУ в Тернопільській області, зокрема голови тервідділення Івана Іскерського.

Під час зустрічі учасники обговорили новації податкового законодавства, запроваджені Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Ключовим питанням  було  застосування суб’єктами господарювання, зокрема фізособами – підприємцями, реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Так, в. о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун зазначив, що пріоритетом податкової служби є доведення до представників бізнесу, фізичних осіб – підприємців, органів місцевого самоврядування інформації щодо важливості застосування РРО/ПРРО, проведення з ними роз’яснювальної роботи щодо переваг відповідного програмного забезпечення.

Учасники заходу також визначили шляхи покращення взаємодії ДПС та бізнесу, обговорили проведення ряду спільних заходів.

 

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Тернопільській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь