Що варто знати про субсидії на 2023-24 роки

Дата: 11.10.2023 21:03
Кількість переглядів: 43

До уваги одержувачів житлових субсидій | Дрогобицька Міська РадаНа опалювальний період 2023–2024 років житлову субсидію перерахують автоматично усім, хто вже є отримувачем, навіть якщо в літній період вона була нульова.

Звертатися нікуди не потрібно. Пенсійний фонд автоматично призначить субсидію на опалювальний період. До органів Пенсійного фонду із заявою для призначення житлової субсидії на опалювальний період звертаються тільки ті, хто раніше субсидію не отримував. Людина подає заяву, заповнюються декларації, зазначаються члени домогосподарства, зареєстровані за цією адресою, вказуються житлово-комунальні послуги, якими вона користується.

Після цього органи Пенсійного фонду роблять запити до постачальників комунальних послуг, щоб отримати дані про тарифи.

За десять днів людина вже може бачити призначену субсидію. Якщо вона подавала заяву через портал, то у своєму кабінеті буде бачити, як проходять усі дії щодо призначення і розмір субсидії. А якщо через сервісний центр — може підійти або зателефонувати як до пенсійного фонду, так і до контактного центру для отримання інформації щодо призначення чи непризначення їй житлової субсидії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь