Опитування представників органів місцевого самоврядування

Дата: 20.11.2023 10:10
Кількість переглядів: 51

Академія праці, соціальних відносин і туризму за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проводить опитування представників органів місцевого самоврядування, щоб дізнатися їхню позицію щодо основних прогалин (проблем) у законодавстві, котре регулює діяльність органів місцевого самоврядування, а також проблем імплементації норм Європейської хартії місцевого самоврядування у законодавство України про місцеве самоврядування.


Результати опитування будуть взяті за основу для дослідження прогалин муніципального законодавства українськими вченими-юристами. Кращі дослідження будуть презентовані на VIIІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості».

Задля своєчасного формування основних напрямів дослідження прогалин (проблем) муніципального законодавства вченими-юристами представників ОМС запрошують до 24 листопада 2023 року взяти участь в опитуванні і надати відповіді на запитання за посиланням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь