Про початок переговорів з питань співробітництва територіальних громад

Дата: 01.12.2023 08:54
Кількість переглядів: 55

Шановні жителі Товстенської селищної територіальної громади!

01 грудня 2023 року оголошуються громадські слухання пропозиції про початок переговорів з питань співробітництва територіальних громад, а саме між територіальною громадою Чортківська міська рада та територіальною громадою Товстенська селищна рада у сфері туризму, у формі утворення суб’єктами співробітництва спільних комунальних підприємств, установ та організацій, спільних об’єктів інфраструктури, щодо її відповідності потребам територіальної громади.

 

Метою співпраці є: перетворити південне Тернопілля на конкурентну туристичну дестинацію на противагу уже відомим туристичним локаціям та через тісну співпрацю – збільшити потік туристів через громади та розвивати туризм як у сфері гостинності так і у сфері економіки та наповненню бюджетів громад.

Просимо вас до 30 грудня 2023 року надсилати свої зауваження або пропозиції, з обов’язковим зазначенням прізвища, власного імені та по батькові (за наявності), адресою проживання, контактного номеру телефону та зазначенням вашої думки у письмовому вигляді за запропонованою формою на адресу: вул. Українська, 84, смт Товсте, Чортківський район, Тернопільська область, 48630, або на електронну пошту tovste@tovstenska-gromada.gov.ua.

У подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ та передані на розгляд сесії Товстенської селищної ради для затвердження.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь