Про стан роботи щодо розгляду звернень громадян за 2023 рік

Дата: 01.02.2024 12:53
Кількість переглядів: 21

У 2023 році до Товстенської селищної ради та старостинських округів всього надійшло 8637 звернень громадян, що на 5320 звернень більше, ніж за 2022 рік, в тому числі 859 звернень надійшли поштою, 7778 – на особистому прийомі в керівництва селищної ради та старостинських округів. Значне збільшення кількості звернень пов’язане із створенням центру надання адміністративних послуг селищної ради, до якого звертаються не тільки жителі не тільки нашої, а й інших громад.

Керівництвом селищної уваги особлива увага приділялась розгляду звернень пільгових категорій. Такі звернення розглядалися в першочерговому порядку. За звітний період надійшло 196 звернень від учасників бойових дій, 162 звернення – від інвалідів І, ІІ, ІІІ групи, 123 звернення – від дітей війни, 78 – багатодітних сімей та одиноких матерів і ін. В основному звернення громадян пільгової категорії стосувались надання одноразової грошової допомоги, виплат членам сімей загиблих воїнів.

Упродовж 2023 року було проведено 12 засідань комісії з питань надання матеріальної грошової допомоги населенню на території Товстенської селищної ради за рахунок коштів селищного бюджету, на яких розглянуто 189 заяв щодо надання допомоги на лікування та покращення соціально-побутових умов проживання, Із загальної кількості поданих заяв 182 задоволено (надано матеріальну допомогу), а по 7 відмовлено у зв’язку з поданням неповного пакету документів, необхідних для надання допомоги, а також із поданням повторної заяви, хоча допомога надається 1 раз на рік.

 

Тематика звернень постійно аналізується, виділяються питання, які потребують негайного вирішення, узагальнюються проблеми, які стоять перед жителями громади, їх вирішення враховується в діяльності селищної ради.

 

У 2023 році за запитами громадян видано 858 довідок проти 1810 у 2022 році, зареєстровано 71 акт обстеження матеріально-побутових умов сім’ї проти 75 у 2022 році.  

Інформація про організацію роботи із зверненнями громадян періодично висвітлюються на вебсайті селищної ради та заслуховується на нарадах при керівництві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь