Про стан роботи щодо розгляду звернень громадян за 2022 рік

Дата: 23.01.2023 12:55
Кількість переглядів: 83

Упродовж 2022 року до Товстенської селищної ради та старостинських округів надійшло 3317 звернень громадян, що на 557 звернень менше, ніж за 2021 рік, з них 1348 надійшли поштою, 1969 – на особистому прийомі в керівництва селищної ради та старостинських округів. Значне зменшення кількості звернень повязане із змінами в законодавстві із земельних питань.

 

Особлива увага приділялась розгляду звернень пільгових категорій громадян, які розглядалися в першочерговому порядку. За звітний період до надійшло 171 звернення від інвалідів І, ІІ, ІІІ групи, учасників бойових дій – 124 громадян, багатодітних сімей та одиноких матерів – 89. В основному звернення громадян пільгової категорії стосувались надання матеріальної грошової допомоги.

 

За звітний період було проведено 9 засідань комісії з питань надання матеріальної грошової допомоги населенню на території Товстенської селищної ради, на яких розглянуто 160 заяв щодо надання допомоги на лікування та покращення соціально-побутових умов проживання, Із загальної кількості поданих заяв 157 задоволено (надано матеріальну допомогу), а по 3 відмовлено у зв’язку з поданням неповного пакету документів, необхідних для надання допомоги.

 

Тематика звернень постійно аналізується, виділяються питання, які потребують негайного вирішення, узагальнюються проблеми, які стоять перед жителями громади, їх вирішення враховується в діяльності селищної ради.

 

У 2022 році за запитами громадян видано 1810 довідок проти 4504 у 2021 році, зареєстровано 75 актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї проти 408 у 2021 році. Суттєве зменшення пов’язане з видачею довідок і актів у 2022 році старостинськими округами.  

 

Узагальнені відомості про організацію роботи із зверненнями громадян періодично висвітлюються на веб-сайті селищної ради.

 

Робота зі зверненнями громадян перебуває у селищній раді на постійному контролі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь