Про стан роботи щодо розгляду звернень громадян за 2022 рік

Дата: 23.01.2023 12:55
Кількість переглядів: 32

Упродовж 2022 року до Товстенської селищної ради та старостинських округів надійшло 3317 звернень громадян, що на 557 звернень менше, ніж за 2021 рік, з них 1348 надійшли поштою, 1969 – на особистому прийомі в керівництва селищної ради та старостинських округів. Значне зменшення кількості звернень повязане із змінами в законодавстві із земельних питань.

 

Особлива увага приділялась розгляду звернень пільгових категорій громадян, які розглядалися в першочерговому порядку. За звітний період до надійшло 171 звернення від інвалідів І, ІІ, ІІІ групи, учасників бойових дій – 124 громадян, багатодітних сімей та одиноких матерів – 89. В основному звернення громадян пільгової категорії стосувались надання матеріальної грошової допомоги.

 

За звітний період було проведено 9 засідань комісії з питань надання матеріальної грошової допомоги населенню на території Товстенської селищної ради, на яких розглянуто 160 заяв щодо надання допомоги на лікування та покращення соціально-побутових умов проживання, Із загальної кількості поданих заяв 157 задоволено (надано матеріальну допомогу), а по 3 відмовлено у зв’язку з поданням неповного пакету документів, необхідних для надання допомоги.

 

Тематика звернень постійно аналізується, виділяються питання, які потребують негайного вирішення, узагальнюються проблеми, які стоять перед жителями громади, їх вирішення враховується в діяльності селищної ради.

 

У 2022 році за запитами громадян видано 1810 довідок проти 4504 у 2021 році, зареєстровано 75 актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї проти 408 у 2021 році. Суттєве зменшення пов’язане з видачею довідок і актів у 2022 році старостинськими округами.  

 

Узагальнені відомості про організацію роботи із зверненнями громадян періодично висвітлюються на веб-сайті селищної ради.

 

Робота зі зверненнями громадян перебуває у селищній раді на постійному контролі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь