Перевірки фактичного місця розміщення внутрішньо переміщених осіб

Дата: 29.02.2024 10:23
Кількість переглядів: 38

В лютому місяці робоча група комісії з питань призначення та виплати компенсації  витрат за тимчасове розміщення  внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Товстенській селищній раді здійснила суцільну перевірку за місцем проживання громадян даної категорії. Мета перевірки – з’ясувати чи дійсно ВПО проживають за вказаними адресами.

Такі перевірки (в тому числі і вибіркові ) будуть здійснюватися на постійній основі і надалі з метою виявлення порушників, які надають недостовірні дані, що несе за собою нецільове використання коштів.

Попереджаємо власників житла, які прихистили в своєму житловому приміщені ВПО, про обов’язкове надання повідомлення в день припинення розміщення або зміни кількості внутрішньо переміщених осіб, до Центру надання адміністративних послуг Товстенської  селищної ради .

Також, не пізніше п’яти днів з дня закінчення звітного місяця необхідно подати заяву про отримання компенсації за розміщення ВПО особисто в паперовій формі або в електронному вигляді на офіційну електронну адресу: tovste.cnap@ukr.net

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь