День народження Тараса Шевченка

Дата: 09.03.2024 19:14
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

210-та Шевченкова весна ступила на нашу землю. За традицією, 9 березня, у день народження Тараса Шевченка, ми віддаємо йому свою шану та любов.
Тарас Шевченко для України і в Україні житиме вічно. Він сьогодні, як ніколи, злився зі своїм великим народом і підсвідомо чи свідомо через уста кожного українця промовляє до кривдників : «…не втечете і не сховаєтеся, всюди знайде вас правда-мста»…
24 лютого 2022 року  Шевченко взяв би зброю до рук. У період паніки й страху він обороняв би Київ, а потім Харків, Одесу, Маріуполь, Запоріжжя…  Саме в цей час нас найбільше «тримають», закликають боротись і вірити в перемогу його пророчі слова: «Борітеся – поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!».
Не можна здолати незламних,  бо  лиш у «своїй хаті – своя правда, і сила , і воля». Не можна заглушити пострілами гармат українську пісню, стерти з лиця землі золоті ниви пшеничного колосся, що увінчалися в прапорі, убити мрію. Бо кожен українець – це фенікс, який повстане з попелу, щоб знову жити вільно у вільній незалежній Україні. А зараз – ми боремось скільки є сил. І обов’язково переможемо. 
Слава Богу! Слава ЗСУ! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь