День народження Тараса Шевченка

Дата: 09.03.2024 19:14
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

210-та Шевченкова весна ступила на нашу землю. За традицією, 9 березня, у день народження Тараса Шевченка, ми віддаємо йому свою шану та любов.
Тарас Шевченко для України і в Україні житиме вічно. Він сьогодні, як ніколи, злився зі своїм великим народом і підсвідомо чи свідомо через уста кожного українця промовляє до кривдників : «…не втечете і не сховаєтеся, всюди знайде вас правда-мста»…
24 лютого 2022 року  Шевченко взяв би зброю до рук. У період паніки й страху він обороняв би Київ, а потім Харків, Одесу, Маріуполь, Запоріжжя…  Саме в цей час нас найбільше «тримають», закликають боротись і вірити в перемогу його пророчі слова: «Борітеся – поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!».
Не можна здолати незламних,  бо  лиш у «своїй хаті – своя правда, і сила , і воля». Не можна заглушити пострілами гармат українську пісню, стерти з лиця землі золоті ниви пшеничного колосся, що увінчалися в прапорі, убити мрію. Бо кожен українець – це фенікс, який повстане з попелу, щоб знову жити вільно у вільній незалежній Україні. А зараз – ми боремось скільки є сил. І обов’язково переможемо. 
Слава Богу! Слава ЗСУ! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь