Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Дата: 23.05.2024 14:36
Кількість переглядів: 109

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

              Проєкт регуляторного акта - рішення Товстенської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, з 2025 року».

               Розробники проєкту – фінансове управління Товстенської селищної ради.

               Мета проєкту – встановлення на території  селищної територіальної громади  місцевих податків і зборів відповідно до Податкового кодексу України та із врахуванням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

                Проєкт регуляторного  акта  та аналіз  його регуляторного впливу підлягає  оприлюдненню шляхом розміщення на офіційному сайті Товстенської селищної ради в розділі «Прозора громада», підрозділи «Документи селищної ради», «Регуляторна політика».

Термін прийняття зауважень  та пропозицій  до проєкту  даного рішення становить 1 місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу,  які надавати фінансовому управлінню Товстенської селищної ради.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

• поштою за адресою: смт Товсте, вул. Робітнича, 1;

• електронною поштою за адресою: 44086637@mail.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь