Військовослужбовцям

09 Листопада, 2023 р., 20:50
Розробили пам'ятку для військовослужбовців, які отримали поранення, контузію, каліцтво. Питань у такому стані виникає дуже багато. Що варто знати? Які документи потрібно зберігати? Як оскаржити висновок ВЛК? Які виплати мають бути? І, звісно, куди звертатись за юридичною допомогою, якщо виникають проблеми? Завантажити пам'ятку в гарній якості, щоб роздрукувати, можна за посиланням: https://drive.google.com/.../1Xhtyg17Dc9CfWYRQV3Y.../view... Довідково: Правовий навігатор для поранених https://navigator.pryncyp.com/ Довідник пораненого https://turbota.mil.gov.ua/dovidnyk-poranenogo Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1109-08#Text Знайти заклад, який проводить безоплатні хірургічні втручання, можна: за допомогою інформаційного дашборду за посиланням: http://surl.li/ecmlw. У полі фільтрів оберіть область, групу послуг “Хірургічні операції у стаціонарних умовах” та інші критерії; у контакт-центрі НСЗУ за номером 16-77.  Інтерактивний дашборд, який допоможе знаходити підприємства, що спеціалізуються на виготовленні протезно-ортопедичних засобів. Цей онлайн-сервіс у зручному форматі надає можливість отримати інформацію про завантаженість вибраного підприємства та його здатність виготовити протези від Національної соціальної сервісної служби. Ознайомитися з дашбордом можна за посиланням: https://www.ioc.gov.ua/analytick_DZR/ Але якщо потребуєте роз'яснень, правової інформації, звертайтесь!  державна система безоплатної правничої допомоги 0-800-213-103 гаряча лінія Юридичної допомоги для військових від Гончаренко центру  +380672042206  +380951168887  +380937440036
18 Жовтня, 2023 р., 09:58
Отримати безоплатну реабілітаційну допомогу у стаціонарі сьогодні можна у 8 лікувальних закладах, 4 з яких належать до спроможної мережі  Тернопільщини.
31 Липня, 2023 р., 09:51
10 червня 2023 року парламент ухвалив Закон України «Про внесення зміни до пункту 18 статті 101 Закону України “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей” щодо відпусток військовослужбовців».
08 Червня, 2023 р., 16:55
Якщо ви відчуваєте втому, емоційне виснаження, потребуєте підтримки — зателефонуйте на гарячу лінію Українського ветеранського фонду Мінветеранів: 0 800 33 20 29.
06 Червня, 2023 р., 22:01
Генеральним штабом Збройних сил України затверджено Довідник із прав, обов’язків та алгоритму дій військовослужбовця у разі поранення, травми чи захворювання. У Довіднику зібрано інформацію щодо механізму отримання направлення на лікування, реабілітацію, оздоровлення, проходження військово-лікарської та медико-соціальної експертної комісії, грошового забезпечення військовослужбовців. Довідник може бути корисним не лише безпосередньо для військовослужбовців, а також для фахівців, які працюють з військовослужбовцями та їхніми сім’ями, зокрема, надають соціальні послуги та підтримку сім’ям військовослужбовців. 
30 Травня, 2023 р., 11:53
Шановні громадяни! За сприяння державної служби зайнятості Ви маєте можливість одноразово отримати ваучер на суму 26840 грн. для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці у випадку, якщо Ви звільнені з військової служби (крім військовослужбовців строкової служби), служби в органах внутрішніх справ, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, органів і підрозділів цивільного захисту, податкової міліції або Державної кримінально-виконавчої служби України у зв’язку із скороченням чисельності, штату або за станом здоров’я та відповідаєте наступним вимогам:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь