На Заліщанщині є вакансії для працівників медичної сфери

Дата: 26.02.2021 15:02
Кількість переглядів: 2651

Заліщицька районна філія Тернопільського ОЦЗ

 

 

                                                                     ПРЕСРЕЛІЗ

 

На Заліщанщині є вакансії для працівників медичної сфери

 

Лікарі та медичний персонал завжди потрібні як у системі державної медицини, так і в приватних клініках, особливо у теперішній час пандемії.

За інформацією роботодавців, які працюють у сфері медицини громади, станом на 24.02.2021 р. актуальними є 3 вакансії. Їм потрібні лікарі: кардіолог, анестезіолог, а також медсестра (медбрат). Інформаціюю про місця праці можна отримати у Заліщицькій райфілії ОЦЗ. Роботодавці готові платити орієнтовно до 7000 грн зарплати на місяць.

Якщо у Вас немає відповідної освіти, за спрямуванням служби зайнятості професію молодшої медичної сестри з догляду за хворими можна здобути в Заліщицькому вищому професійному училищі, Івано-Франківському та Рівненському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Термін навчання 3 місяці. Після його завершення слухачі отримують свідоцтво державного взірця. Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Також, деякі категорії громадян можуть отримати безкоштовний ваучер для підготовки, підвищення кваліфікації за спеціальностями «Медицина», «Медична психологія», «Медсестринство».

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією зверніться до Заліщицької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

 

 

Відділ надання соціальних послу  Заліщицької районної філії

Тернопільського обласного центру зайнятості

 (телефон 2-15-97)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь