Проведення VII засідання діалогового майданчика з питань професійної орієнтації населення

Дата: 29.04.2021 08:47
Кількість переглядів: 1189

         Фахівцями  Заліщицької  районної філії тернопільського ОЦЗ дистанційно продовжується проведення різних  заходів.

           Так,  16 квітня 2021 року в приміщенні Заліщицької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбулось чергове VІI засідання діалогового майданчика з питань професійної орієнтації. Захід відбувся у форматі он-лайн з використанням цифрових технологій.  Даний формат проведення заходу  з використанням дистанційного звязку, виявився актуальним та доцільним. 

          Засідання відбулось з метою підвищення ефективності профорієнтаційної роботи з населенням, удосконалення змісту, форм та методів її проведення,  покращення інформаційно-методичного забезпечення, вивчення, узагальнення та поширення кращого досвіду, створення банку матеріалів методичного та рекомендаційного характеру для роботи з різними категоріями та соціальними групами населення, координації співпраці з даного напрямку діяльності з соціальними партнерами. Провідний фахівець з  профорієнтації Андрусик Л.В.  поінформувала всіх присутніх про профорієнтаційну роботу, яка проводиться фахівцями філії з клієнтами служби зайнятості, учнями,  батьками,  працівниками освіти та зайнятим населення.  Акцент ставився на те, що проведення діалогових майданчиків буде сприяти координації роботи з профорієнтації  населення шляхом взаємодії усіх учасників діалогу, удосконаленню  її інформаційного та методичного забезпечення. А також,  на впровадженні нової форми профорієнтаційної роботи  з клієнтами СЗ, щодо підвищення конкурентоспроможності та мобільності на ринку праці.  А саме, проведення профорієнтаційних заходів з підвищення цифрової грамотності.

       Нагуляк  А.В. начальник  відділу Заліщицького бюро безоплатної правової допомоги. Розповів про правовий захист, права та обовязки дорослого населення та учнів. Про подальшу співпрацю, для того щоб орієнтувати населення працювати в Україні.

         Кожен член засідання діалогового майданчика висловив свою думку та пропозиції, щодо подальшої співпраці з даного напрямку роботи.  Захід  відбувся в позитивній  та дружній  атмосфері.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь