Заліщанщина – за легальну зайнятість

Дата: 29.04.2021 08:57
Кількість переглядів: 1259

Заліщанщина – за легальну зайнятість

 

Прозорі, легальні відносини роботодавця та працівника, достойні умови праці та її оплати, соціальні гарантії трудівникам – саме таким кожен з нас хотів би бачити ринок праці України. Проте, значні обсяги «тіньової» зайнятості згубно впливають на ситуацію в економіці країни. Виплата зарплати «в конвертах» позбавляє громадян належного соціального захисту на випадок непрацездатності чи втрати роботи; прирікає на мізерну пенсію у майбутньому; є ряд ризиків і для роботодавців; гальмується реалізація державних програм.

Свій вклад у справу легалізації зайнятості, безперечно, вносять соціально відповідальний бізнес, урядові програми, ряд державних організацій, у тому числі служба зайнятості Заліщанщини.

До слова, стабільна діяльність роботодавців, котрі працюють з легальним використанням робочої сили, ведуть соціально відповідальний бізнес - на першому місці серед пріоритетів та мотивацій до праці, відтак приваблюють висококваліфіковані кадри, створюють імідж серйозного і надійного партнера в ділових колах та підвищують степінь довіри споживача продукції чи послуг.

 

Відділ надання соціальних послуг Заліщицької районної філії Тернопільського ОЦЗ

(тел. 2-15-97)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь