ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ ПРАЦІВНИКІВ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

Дата: 08.06.2021 10:45
Кількість переглядів: 599

 

4 червня 2021 року в приміщенні селищної ради проводився  черговий виїзний прийом громадян.працівниками Пенсійного фонду. Цього разу прийом вели  перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Алла Якубовська та заступник начальника відділу обслуговування громадян №12 (сервісний центр) управління обслуговування громадян  Галина Бабин. Найбільше цікавило  громадян питання перерахунку пенсій для працюючих пенсіонерів з 01.04.2021, зміни прожиткового мінімуму та розміру мінімальної пенсії з 01.07.2021, від чого залежить розмір пенсійної виплати та який необхідний стаж для виходу на пенсію за віком у 2021 році. На запитання були надані вичерпні та кваліфіковані відповіді.

У ході спілкування жителям громади було наголошено на можливості отримання необхідної інформації дистаційно, зокрема, через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України та СМС-інформування. 

Систематично, відповідно до укладених графіків, фахівці Головного управління проводять  прийом громадян, надають роз’яснення та консультації. Така форма обслуговування допомагає мешканцям навколишніх сіл отримати необхідні консультації та вирішити пенсійні питання за місцем проживання, не звертаючись особисто до сервісних центрів.

Нагадуємо, що спеціалісти Пенсійного фонду проводять виїзний прийом в Товстенській ОТГ щомісячно в першу п'ятницю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь