День кар’єри

Дата: 17.06.2021 08:56
Кількість переглядів: 557

      16  червня  2021 року в Заліщицьку районну філію Тернопільського обласного центру зайнятості на профінформаційний масовий захід «День карєри»  завітали студенти    Заліщицького  фахового коледжу імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України .

 

Провідний фахівець з профорієнтації  Андрусик Людмила сказала: «   Економіка, техніка та й загалом світ у своєму розвитку не стоїть на місці. Кожного дня зявляються новинки. Те, що колись було нереальним та неможливим – стає повсякденним у нашому житті. Час вимагає людство «йти у ногу» з ним, інакше – викидає за межі.

    Служба зайнятості не залишається осторонь сучасних змін, які торкнулися нашої країни.

    Змінюється усе, починаючи від технологічних процесів, закінчуючи мисленням та діями людей.  Це вимагає нових підходів, нових рішень.  Саме тому , служба зайнятості постійно застосовує нові підходи до взаємодії із роботодавцями та шукачами роботи».

   На даному заході студенти ознайомилися з послугами, які надаються  фахівцями служби зайнятості,  отримали інформацію, щодо актуальності на ринку праці обраної ними професії.

Провідний фахівець з профорієнтації  ознайомила студентів  з послугами служби зайнятості з профорієнтації, представила Платформу з профорієнтації  та розвитку карєри.   Людмила Андрусик поінформувала:  « На сайті державної служби зайнятості створена Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри . Ви можете безкоштовно  продіагностувати свої схильності, здібності, краще зрозуміти свої професійні інтереси.  Профорієнтація дозволяє зрозуміти, який вид професійної діяльності вам більше підходить та усвідомлено обрати професію.  

  Ця платформа корисна для усіх, не залежно  від віку. Наприклад:

  • Якщо ви тільки починаєте свій кар’єрний шлях (школяр чи студент) – завдяки вчасному тестування Ви зможете обрати собі майбутній фах, зорієнтуватися на кого вчитися або в якій сфері шукати роботу.
  • Якщо ви вже працюєте – завдяки тестуванню Ви зрозумієте Ваші сильні сторони те переваги.
  • Якщо ви плануєте відкрити власну справу – тестування  допоможе зрозуміти, чи маєте Ви хист до підприємницької діяльності.
  • Якщо ви раптом втратили роботу або Вас не задовольняє Ваша попередня робота – можливо варто задуматись, а чим ви насправді хочете займатися. Також пройшовши тестування на Платформах ДСЗ з профорієнтації та розвитку кар’єри  Ви можете дізнатись про себе більше».

 Всі професії важливі та потрібні.  Вибираючи майбутню професію потрібно враховувати всі за і проти, щоб не помилитися.   Всі учасники поповнили  багаж своїх знань та корисно провели час.

 

Директор

                                                                                                       М. ГНАТИШИН          

 

 

                                      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь