Заліщицька районна філія Тернопільського ОЦЗ

Дата: 17.06.2021 09:15
Кількість переглядів: 645

Більше 210 жителів Заліщицького краю цьогоріч

змогли працевлаштуватися за сприяння служби зайнятості

 

За 5 місяців 2021 року в місцевих підрозділах служби зайнятості Заліщанщини соціальними послугами зі сприяння у працевлаштуванні скористалися 817 осіб, з них 768 були визнані безробітними через відсутність прийнятних пропозицій роботи (торік – на 3,2% більше).

На Заліщанщині на 3% зменшилася потреба в робочій силі. З початку року служба зайнятості області оперувала інформацією про наявність 250 вільних робочих місць, з них 3,6% із заробітною платою вищою від середньої по області, 64% - з мінімальною з/п.

Цьогоріч змогли знайти роботу майже 198 краян, з них 1 – з компенсацією роботодавцям витрат єдиного соціального внеску, 33 уклали контракт на проходження військової служби. До участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру було залучено 108 осіб, після їх завершення 32 - отримали постійні місця праці.

Профпідготовкою та підвищенням кваліфікації було охоплено 30 безробітних; 30 – його завершили, з них 28 вже працевлаштувались.

Станом на 01.06.2021 неукомплектованими залишалися 29 вакансій. Найбільше шансів знайти місце праці мали трактористи, підсобники, робітники з благоустрою, прибиральники територій, бухгалтери, офіціанти, бармени, фармацевти.

На одну пропозицію роботи претендували 14 безробітних.

На початку червня ц.р. за допомогою служби зайнятості району роботу шукали 395 безробітних. Із них 57,5% - жінки, 34% – молодь віком до 35 років, більше половини – жителі сільської місцевості, кожен третій - має додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, 85 - колишні працівники РДА та місцевих рад, 9 – демобілізовані учасники АТО.

 

Відділ надання соціальних послуг Заліщицької районної філії Тернопільського ОЦЗ

                                                                                                                          (тел. 2-10-70;2-15-97)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь