Заліщицька районна філія Тернопільського ОЦЗ

Дата: 17.06.2021 09:15
Кількість переглядів: 617

Більше 210 жителів Заліщицького краю цьогоріч

змогли працевлаштуватися за сприяння служби зайнятості

 

За 5 місяців 2021 року в місцевих підрозділах служби зайнятості Заліщанщини соціальними послугами зі сприяння у працевлаштуванні скористалися 817 осіб, з них 768 були визнані безробітними через відсутність прийнятних пропозицій роботи (торік – на 3,2% більше).

На Заліщанщині на 3% зменшилася потреба в робочій силі. З початку року служба зайнятості області оперувала інформацією про наявність 250 вільних робочих місць, з них 3,6% із заробітною платою вищою від середньої по області, 64% - з мінімальною з/п.

Цьогоріч змогли знайти роботу майже 198 краян, з них 1 – з компенсацією роботодавцям витрат єдиного соціального внеску, 33 уклали контракт на проходження військової служби. До участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру було залучено 108 осіб, після їх завершення 32 - отримали постійні місця праці.

Профпідготовкою та підвищенням кваліфікації було охоплено 30 безробітних; 30 – його завершили, з них 28 вже працевлаштувались.

Станом на 01.06.2021 неукомплектованими залишалися 29 вакансій. Найбільше шансів знайти місце праці мали трактористи, підсобники, робітники з благоустрою, прибиральники територій, бухгалтери, офіціанти, бармени, фармацевти.

На одну пропозицію роботи претендували 14 безробітних.

На початку червня ц.р. за допомогою служби зайнятості району роботу шукали 395 безробітних. Із них 57,5% - жінки, 34% – молодь віком до 35 років, більше половини – жителі сільської місцевості, кожен третій - має додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, 85 - колишні працівники РДА та місцевих рад, 9 – демобілізовані учасники АТО.

 

Відділ надання соціальних послуг Заліщицької районної філії Тернопільського ОЦЗ

                                                                                                                          (тел. 2-10-70;2-15-97)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь