Є ТАКА ПРОФЕСІЯ - ЗДОРОВ’Я ОХОРОНЯТИ

Дата: 18.06.2021 16:28
Кількість переглядів: 1638

Фото без опису «Лікарі ви мої,

Ви несете надію.

За спасіння життя я вам низько вклонюсь.

І в Господньому храмі

Я за вас, я за вас

Кожен раз щиро Богу помолюся»

 

Саме такими словами із пісні «Уклін медикам» розпочалася велика святкова програма, адресована медикам Товстенської ОТГ в переддень їхнього професійного свята,  яка проводилась в актовому залі Товстенської ЗОШ 1-3 ступенів.

День медичного працівника – це професійне свято всіх без винятку працівників галузі охорони здоров'я в Україні. У День медика медсестри, акушери, санітари, лаборанти, фельдшери, лікарі отримують привітання та слова подяки від пацієнтів за свою нелегку і вкрай відповідальну роботу.

Значення медиків складно переоцінити, адже їхня праця націлена на підтримку доброго здоров'я задовго до моменту нашого народження і протягом усього нашого життя. У нашій громаді медиків поважають і цінують. Як свідчення цієї поваги ? урочисті заходи, які відбулися напередодні свята.

Зі словами подяки за нелегку працю до працівників медичної сфери звернувся Товстенський селищний голова Іван Проданик  та нагородив кращих представників галузі почесними грамотами та грошовими преміями. Привітали свої колективи і керівники  КНП «Зліщицький районний центр ПМСД» Василь Романюк та  КНП «Товстенська селищна лікарня» Степан Болібрух. Кожен із промовців бажав витримки та задоволення від роботи. А добро, яке вони роблять, щоб поверталося сторицею.   

Під час урочистого дійства відбувся святковий концерт, який подарували вихованці Тавстенської мистецької школи та Товстенського будинку дитячої та юнацької творчості. Бурхливими оплесками слухачі вітали  жіночий ансамбль «Візерунок» Товстенського будинку культури, в складі якого співають і медичні працівники Марія Золота, Надія Біланик, Дарія Пельо. Місцеві артисти доклали всіх зусиль, аби створити гарний святковий настрій усім, хто завітав на свято.

Бажаєм щастя, любі лікарі,    

Бажаємо здоров'я і любові,    

Бо ви - найважливіші на землі,

Хай Бо г оберігає ваші долі!   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь