На Тернопільщині працевлаштували 118 колишніх воїнів

Дата: 18.10.2021 09:13
Кількість переглядів: 4465

 

       Заліщицька районна філія Тернопільського ОЦЗ

 

ПРЕСРЕЛІЗ

На Тернопільщині працевлаштували 118 колишніх воїнів

14 жовтня – День захисників Вітчизни (День українського козацтва). Ми дякуємо і вшановуємо воїнів, які, ризикуючи життям, стояли чи стоять на сторожі миру та спокою у нашій державі.

За 9 місяців 2021 року послугами Заліщицької районної філії скористалися 18 військовослужбовці, які брали участь в АТО (ООС), з них 3 мали інвалідність.

2 колишніх воїнів були працевлаштовані у сферах медецини та культури, 2 – уклали контракти на військову службу та повернулись у ЗСУ.

На 1 жовтня 2021 року для 6 колишніх воїнів продовжується пошук підходящих місць праці, з них 80% – молодь віком до 35 років, 28,3% - з вищою освітою.

До слова, на сьогодні у службі зайнятості Тернопільщини зареєстровано 172 вакансії у військових частинах. Є робота на посадах командирів, номерів обслуги гармат, стрільців, операторів, головних сержантів, розвідників та ін., а також для механіків, водіїв, монтажників, електриків, техніків, кухарів, телефоністів.

Віталій Данюк,

заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Заліщицької райфілії Тернопільського ОЦЗ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь