Святий Миколай іде до дітей

Дата: 17.12.2021 11:53
Кількість переглядів: 5666

Святий Миколай іде до дітей

 

          19 грудня – особливий день радості і тепла: всі діти чекають Святого Миколая-чудотворця. В рамках благодійної акції «Святий Миколай іде до сиріт» працівниками служби у справах дітей Товстенської селищної ради спільно із  ПП "НВАП" ЕЛЬ ГАУЧО"  вручено солодкі подарунки дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, які проживають на території громади. 

          Зокрема 13 дітей даної категорії отримали невеличку частинку тепла, любові та уваги від представників місцевого самоврядування та спонсорів. Дітям розповіли про день Святого Миколая, звичаї та традиції, повязані із цим святом, побажали веселих свят та здоровя на весь прийдешній рік. Також всіх дітей соціально уразливих категорій запросили на урочисте відкриття святкової ялинки, де вони зможуть взяти участь в іграх, конкурсах та отримати чергову порцію солодощів від Миколая. Повертались діти додому веселі, щасливі, сповнені мрій та бажань.

Вдома нас чекають рідні діти, яким пригорщами даруємо любов, турботу і терпіння. Але сьогодні багато дітей, які зростають без материнського тепла.  Ці янголята прийшли у світ, щоб зробити його веселішим. Ми не замінимо їм батьків, але можемо стати другом.   Приємно усвідомлювати, що ми змогли подарувати діткам посмішку, приємні емоції і віру в казку 

Сподіваємось, що Святий Миколай подарує кожній дитині щасливу родину і безхмарне майбутнє, принесе Господнє благословення, що оберігатиме його протягом усього життя.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь