Оголошення КП Товстенське комунальне підприємство

Дата: 14.02.2023 14:16
Кількість переглядів: 118

 У зв’язку із внесенням змін постановою Кабінету Міністрів України №85 від 2 лютого 2022 р. до постанови Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. №690 “Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення” щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг” та керуючись вимогами ч.5 ст.13 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, ст.ст.633, 634 Цивільного Кодексу України КП Товстенське комунальне підприємство публікує текст публічних договорів приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.
      Такі договори вважатимуться укладеними з власниками (співвласниками) багатоквартирного будинку, індивідуального (садибного) будинку якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договорів вони не прийняли рішення про вибір іншої моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір, крім споживачів які уклали договір в письмовій формі за іншою моделлю.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР
про надання послуг з централізованого водопостачання та
 централізованого водовідведення

ЗАЯВА-ПРИЄДНАННЯ
до індивідуального договору про надання 
послуг з централізованого водопостачання та 
централізованого водовідведення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь