Зустріч з представниками громадської організації «ТМЖК «Відродження нації»

Дата: 01.06.2023 09:06
Кількість переглядів: 60

Фото без опису31 травня 2023 року  відбулася зустріч з представницями та представниками громадської організації «ТМЖК «Відродження нації». На зустрічі були присутні  керівництво громади, представники управління освіти, культури, молоді та спорту, спеціалісти відділу соціального захисту населення, начальник служби у справах дітей та працівники КУ «Центр надання соціальних послуг». 

Зустріч відбулася завдяки активній  реалізації проєкту «Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області».

Мета проєкту: посилення комплексного реагування задля захисту найбільш вразливих ВПО та місцевого населення, постраждалого від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно зумовленого насильства, та осіб, права яких було порушено внаслідок війни, а також покращення доступу осіб, які постраждали від торгівлі людьми, до допомоги в рамках національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми.

Діяльність проєкту передбачає:
1. Надання спеціалізованої допомоги найбільш вразливим особам на рівні територіальних громад області. 
2. Попередження ризиків потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, експлуатацію чи ґендерно зумовленого насильства через підвищення обізнаності населення.
3. Забезпечення покращеного доступу особам, які постраждали від торгівлі людьми, до допомоги в рамках Національного механізму взаємодії  суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми.

Спеціалізована допомога передбачена особам, які постраждали від торгівлі людьми, постраждали від експлуатації, ґендерно зумовленого насильства (в т.ч. сексуального насильства),  насильства пов’язаного з війною (в т.ч. домашнього), а також особам, чиї права було порушено внаслідок війни (тортури, нелюдське ставлення, жорстоке поводження, обшуки, погрози, психологічний тиск) та дітям, переміщеним без супроводу дорослих чи  переміщеним без батьків, але з кимось із дорослих.

Мета зустрічі: покращення взаємодії, вивчення ситуації в громадах, виявлення вразливих ВПО для надання їм допомоги, підвищення рівня усвідомлення проблеми торгівлі людьми, експлуатації та ґендерно зумовленого насильства.  

Проєкт втілюється завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції  ІОМ, Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна,  Міністерству закордонних справ Норвегії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь