Проводиться встановлення пластикових контейнерів для збору твердих побутових відходів

Дата: 01.08.2023 12:24
Кількість переглядів: 54

Працівниками комунального підприємства «Товстеблагоустрій», у компетенції якого послуги зі збору, сортування, транспортування сміття тощо, проводиться встановлення пластикових контейнерів для збору твердих побутових відходів нового зразка.

Контейнери оснащені кришками, що допоможе швидко і з комфортом зібрати сміття, запобіжить ймовірному розсіювання сміття з території, а також створити оптимальні умови для його вивезення.
На даний час в смт Товсте встановлено 60 контейнів. Все це робиться для того, аби процес збору відходів був найоптимальніший як для людей, так і для підприємства.

Крім того, поетапно проводиться оновлення контейнерів для роздільного збору відходів, в першу чергу, паперу, скла та ПЕТ-тари. 
Просимо жителів громади правильно та бережно ними користуватися, тоді термін експлуатації контейнерів однозначно збільшиться, а відсортоване сміття допоможе зберегти екологію.

Сподіваємося на розуміння з боку мешканців громади щодо цивілізованого збору сміття, адже наша мета – чиста громада та довкілля.
Важливо! Комунальне підприємство «Товстеблагоустрій» звертається до жителів громади не викидати у контейнери великогабаритне сміття (будівельні відходи, гілля дерев, зілля тощо) і так само не нагромаджувати їх на контейнерних майданчиках, а подавати заявки на вивіз такого виду відходів до підприємства.
В подальшому працівники КП «Товстеблагоустрій» будуть здійснювати подвірні обходи для укладання договорів з населенням на вивіз твердих побутових відходів. Неплатників та тих, хто вивозить сміття у невстановлені для цього місця будуть штрафувати. 
Якщо у вас є пропозиції, запитання чи зауваження щодо збору чи вивезення твердих побутових відходів, розміщення контейнерних майданчиків звертайтеся до КП «Товстеблагоустрій», яке знаходиться за адресою: вул. Українська, 84, смт Товсте.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь