Проводиться встановлення пластикових контейнерів для збору твердих побутових відходів

Дата: 01.08.2023 12:24
Кількість переглядів: 100

Працівниками комунального підприємства «Товстеблагоустрій», у компетенції якого послуги зі збору, сортування, транспортування сміття тощо, проводиться встановлення пластикових контейнерів для збору твердих побутових відходів нового зразка.

Контейнери оснащені кришками, що допоможе швидко і з комфортом зібрати сміття, запобіжить ймовірному розсіювання сміття з території, а також створити оптимальні умови для його вивезення.
На даний час в смт Товсте встановлено 60 контейнів. Все це робиться для того, аби процес збору відходів був найоптимальніший як для людей, так і для підприємства.

Крім того, поетапно проводиться оновлення контейнерів для роздільного збору відходів, в першу чергу, паперу, скла та ПЕТ-тари. 
Просимо жителів громади правильно та бережно ними користуватися, тоді термін експлуатації контейнерів однозначно збільшиться, а відсортоване сміття допоможе зберегти екологію.

Сподіваємося на розуміння з боку мешканців громади щодо цивілізованого збору сміття, адже наша мета – чиста громада та довкілля.
Важливо! Комунальне підприємство «Товстеблагоустрій» звертається до жителів громади не викидати у контейнери великогабаритне сміття (будівельні відходи, гілля дерев, зілля тощо) і так само не нагромаджувати їх на контейнерних майданчиках, а подавати заявки на вивіз такого виду відходів до підприємства.
В подальшому працівники КП «Товстеблагоустрій» будуть здійснювати подвірні обходи для укладання договорів з населенням на вивіз твердих побутових відходів. Неплатників та тих, хто вивозить сміття у невстановлені для цього місця будуть штрафувати. 
Якщо у вас є пропозиції, запитання чи зауваження щодо збору чи вивезення твердих побутових відходів, розміщення контейнерних майданчиків звертайтеся до КП «Товстеблагоустрій», яке знаходиться за адресою: вул. Українська, 84, смт Товсте.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь