Відзначення Дня Державного Прапора України в громаді

Дата: 23.08.2023 14:19
Кількість переглядів: 44

Сьогодні, 23 серпня, Україна відзначає одне з найголовніших свят великої незалежної країни – День Державного Прапора, який є даниною поваги пам’яті багатьох поколінь українців, що ратними подвигами, мирною працею і ціною власного життя створювали славу і велич нашої держави. 

В Товстенській громаді пройшли урочистості до Дня Державного Прапора України. Участь у заході взяли керівництво громади, військовослужбовці, родини загиблих Героїв, громадськість та мешканці громади. 

Із кількаметровим знаменом, святкова громада вирушила від пам’ятника Тарасу Шевченку до меморіального пам’ятника-могили «Борцям за волю України». Під час урочистої ходи селищем люди віддавали належну шану символу незалежності. Вони несли прапор відважно та гідно, показуючи свою глибоку повагу до української держави. 

Під звучання Державного Гімну почесну місію підняти Державний Прапор України було надано військовослужбовцям громади.
Парохами місцевих храмів було відслужено панахиду за воїнами, які віддали своє життя на фронті російсько-української війни, а також за загиблими Героями у боротьбі за незалежність України.

Щирі музичні вітання присутнім подарували учасники творчих колективів громади. В піснях звучали слова поваги та гордості за наш прапор, слова любові та вдячності рідній Україні. 

На завершення дійства заступник селищного голови Ольга Копчук привітала присутніх зі святом та подякувала усім за участь у даному дійстві. 

Таким чином, урочистий захід до Дня Державного Прапора України став важливою подією, що об’єднала громадян в їхньому прагненні до свободи, нагадав усім присутнім про важливість символіки та національних цінностей.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь