Відзначення 50-річчя загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Садки

Дата: 01.09.2023 13:09
Кількість переглядів: 57

Сьогодні в усіх школах Товстенської громади відзначають День знань. А загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Садки цього дня ще й святкує свій «золотий» ювілей — 50-річчя від дня відкриття школи.

На шкільному подвір’ї зібралися вчителі та учні, батьки, бабусі з дідусями. Привітати школярів та освітян прийшли парох місцевого храму отець Володимир, заступник голови Чортківської районної ради Зоряна Сасанчин, Товстенський селищний голова Іван Проданик, представник управління освіти, культури, молоді і спорту Товстенської селищної ради Володимир Коханюк та представник ПП НВАП «Ель Гаучо» Іван Бульдяк.

Свято розпочалося з виконання Гімну України. Присутні вшанували пам’ять Героїв - випускників школи – Дмитра Джиджору та Богдана Гурмуса, а також усіх Героїв, що поклали свої життя на вівтар долі України. Отець Володимир благословив учнів та вчителів на успішне навчання.

Заступник голови Чортківської районної ради Зоряна Сасанчин привітала дітей, їх батьків і вчителів з початком навчального року, відзначила спільною грамотою Чортківської районної військової адміністрації та Чортківської районної ради педагогічний колектив загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Садки Товстенської селищної ради.

Також з привітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Іван Проданик, який з побажанням гарного та плідного навчального року подарував шкільній родині для поліпшення навчального процесу сучасний телевізор. Сільськогосподарські підприємства громади ПП НВАП «Ель Гаучо» та ТОВ «Агрополіс» вручили першокласникам шкільні рюкзаки з навчальним приладдям.

Радісно та хвилююче пролунав Перший дзвоник в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с. Садки. Ювілейний 50-й рік для освітнього закладу розпочався!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь