З професійним святом – Днем підприємця!

Дата: 03.09.2023 10:56
Кількість переглядів: 58

Фото без описуУ першу неділю осені своє професійне свято відзначають сміливі, ініціативні, наполегливі у досягненні поставленої мети, креативні люди, які змогли налагодити та розвивати власну справу -  підприємці. 

Підприємці Товстенської громади, як і всієї України, долучившись до потужної волонтерської родини, вносять неоціненний вклад в оснащення Збройних Сил України всім необхідним, надають допомогу постраждалим від війни громадянам, працюють задля перемоги на економічному фронті, в умовах воєнного часу зберігають і створюють нові робочі місця, відновлюють виробництво і започатковують власну справу, сплачують податки. Долаючи труднощі, підприємці думають над подальшими кроками по відновленню та розвитку свого бізнесу і економіки країни.
Успіх на фронті, на полі бою неможливий без надійного тилу, без працюючої економіки, без системної роботи бізнесу, навіть найдрібнішого.

Шановні підприємці!
У цей святковий день висловлюю вдячність вам за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток нашої громади. Бажаю вам мирного неба, успішного ведення своєї справи, матеріального благополуччя, налагодження нових міцних партнерських зв’язків, здоров’я і впевненості у завтрашньому дні!
Хай завжди поруч з вами буде тепло і підтримка ваших родин, вірні друзі та однодумці, які допоможуть здолати будь-які перешкоди.
Добра, миру, радості, благополуччя вам та вашим родинам!

З повагою селищний голова Іван ПРОДАНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь