Вічна слава Герою-земляку!

Дата: 09.09.2023 09:47
Кількість переглядів: 109

Фото без описуСьогодні, 9 вересня 2023 року, минає рік з дня загибелі у російсько-українській війні військовослужбовця, старшого сержанта Мокрицького Анатолія Степановича. Народився він 20 серпня 1987 р. у с. Шипівці. Навчався в Харківському юридичному інституті і від 2014 року кілька років поспіль служив в АТО за контрактом. Коли почалось повномасштабне вторгнення в Україну, повернувся із Польщі. І вже 27 лютого став на захист Батьківщини. Був командиром відділення взводу снайперів однієї з бригад. Загинув в бою за Харківщину. Похований в рідному селі Шипівці.

Указом Президента України Володимира Зеленського від 28 листопада 2022 року № 806/2022 Мокрицького Анатолія Степановича нагороджено орденом «За мужність» ІІ ступеня (посмертно) – «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі».

Анатолій Мокрицький назавжди залишиться в серці кожного з нас як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.

Вічна слава Герою-земляку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь