Відкриття меморіальної дошки Анатолію Мокрицькому

Дата: 11.09.2023 15:37
Кількість переглядів: 81

Важко говорити про те, якою ціною Україна протистоїть ворогові. Боляче говорити про втрати, коли із життя йдуть зовсім молоді люди, у яких попереду було ціле життя…
На превеликий жаль, повномасштабна війна в країні, яку приніс на нашу землю горе-сусід, триває, несучи за собою величезні втрати, забираючи життя справжніх патріотів своєї Батьківщини. Нам залишається лише пам’ять, світла пам’ять про Героїв, які ціною власного здобувають Перемогу!

У суботу, 09 вересня 2023 року, у день роковин смерті, на подвір’ї Шипівської гімназії відбулася знакова подія –відкриття та освячення пам’ятної дошки нашому загиблому земляку – військовослужбовцю, старшому сержанту МОКРИЦЬКОМУ Анатолію Степановичу, який був випускником саме цього освітнього закладу.

На урочисте відкриття меморіальної дошки зібралися, рідні та близькі загиблого, бойові побратими, священнослужителі та жителі Товстенської громади. Віддати шану Герою завітали також представники Товстенської громади – заступники селищного голови Ольга Копчук та Руслан Скобальський, староста Шипівецького старостинського округу Галина Крикніцька. 

Право відкрити меморіальну дошку надали найріднішим людям - дружині, сину, брату та сестрі.
Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Анатолія Мокрицького та загиблих Героїв під час російсько-української війни, після чого у знак шани і вдячності поклали квіти до його меморіальної дошки.
Настоятель церкви отець Ярослав та парох с. Лисівці отець Михайло освятили меморіальну дошку та помолилися за упокій душі загиблого Героя. 

Згадували Анатолія як щирого, доброго, чуйного, привітного чоловіка, який був міцним плечем для рідних.
Його ім’я назавжди вписане в історію України, як Захисника і Героя. На його прикладі будуть виховуватися діти, а пам’ять про нього передаватиметься з покоління у покоління.

ВІЧНА ТА СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь