Заходи з нагоди Дня рятівника

Дата: 15.09.2023 15:42
Кількість переглядів: 82

17 вересня в Україні своє професійне свято відзначають люди, які не тільки рятують життя, а й дарують світло й надію в моменти найтемнішого відчаю, – рятівники. 
З цієї нагоди сьогодні, 15 вересня, на території 15 Державної пожежно-рятувальної частини 4 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Тернопільській області відбулось урочисте шикування з метою нагородження рятувальників та працівників місцевих пожежних команд.

Зі словами вітань до рятувальників звернувся Товстенський селищний голова Іван ПРОДАНИК, який відмітив, що у складних надзвичайних ситуаціях вони є найпершими захисниками і помічниками, які можуть професійно прийти на допомогу людям. Подякував за відповідальну роботу, благородну справу, яку вони роблять для жителів нашої громади та вручив подарунок - компактний принтер Canon i-SENSYS MF3010.

За сумлінне і добросовісне ставлення до виконання посадових обов’язків, досягнуті позитивні результати в роботі, самовідданість і професіоналізм під час виконання службових завдань та з нагоди урочистого шикування до «Дня рятівника» 14 працівників служби було нагороджено грамотами Товстенської селищної ради.
Опісля у 15 ДПРЧ 4 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Тернопільській області відбувся показ пожежно-рятувальної техніки та спорядження, якими рятувальники користуються у своїй повсякденній діяльності.

Вітаємо рятувальників з прийдешнім професійним святом. Нехай Господь оберігає вас!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь