Заходи з нагоди Дня рятівника

Дата: 15.09.2023 15:42
Кількість переглядів: 68

17 вересня в Україні своє професійне свято відзначають люди, які не тільки рятують життя, а й дарують світло й надію в моменти найтемнішого відчаю, – рятівники. 
З цієї нагоди сьогодні, 15 вересня, на території 15 Державної пожежно-рятувальної частини 4 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Тернопільській області відбулось урочисте шикування з метою нагородження рятувальників та працівників місцевих пожежних команд.

Зі словами вітань до рятувальників звернувся Товстенський селищний голова Іван ПРОДАНИК, який відмітив, що у складних надзвичайних ситуаціях вони є найпершими захисниками і помічниками, які можуть професійно прийти на допомогу людям. Подякував за відповідальну роботу, благородну справу, яку вони роблять для жителів нашої громади та вручив подарунок - компактний принтер Canon i-SENSYS MF3010.

За сумлінне і добросовісне ставлення до виконання посадових обов’язків, досягнуті позитивні результати в роботі, самовідданість і професіоналізм під час виконання службових завдань та з нагоди урочистого шикування до «Дня рятівника» 14 працівників служби було нагороджено грамотами Товстенської селищної ради.
Опісля у 15 ДПРЧ 4 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Тернопільській області відбувся показ пожежно-рятувальної техніки та спорядження, якими рятувальники користуються у своїй повсякденній діяльності.

Вітаємо рятувальників з прийдешнім професійним святом. Нехай Господь оберігає вас!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь