Привітання селищного голови

Дата: 17.09.2023 09:08
Кількість переглядів: 86

Фото без описуШановні рятувальники, працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних формувань та пожежної охорони! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем рятувальника в Україні, святом, що стало належною оцінкою вашої нелегкої та небезпечної роботи.

Ви - справжні охоронці людського життя, матеріальних  надбань, наділені  сильним духом і загартовані випробуваннями. Щоденно зустрічаючись в непримиренному бою з природними катаклізмами чи надзвичайними ситуаціями, ліквідовуючи наслідки небезпечних ситуацій природного чи техногенного характеру, захищаючи життя і здоров’я людей, ви мужньо долаєте труднощі, чим заслуговуєте на велику шану,  повагу й подяку наших громадян.

Від усієї душі дякую вам за  вашу сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність при несенні  служби. Міцного  здоров’я вам і вашим родинам, благополуччя і сімейного щастя, витримки  і подальших успіхів у нелегкій, але такій потрібній праці.
Разом з вами – до ПЕРЕМОГИ!💙💛

З повагою 
селищний голова     
Іван ПРОДАНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь