З Днем працівників освіти!

Дата: 01.10.2023 07:33
Кількість переглядів: 35

Фото без описуДорогі освітяни! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників освіти.
Праця вчителя, вихователя, наставника є мистецтвом за покликом серця. Щодня, зустрічаючи учнів і вихованців, ви даруєте їм тепло і щирість вашої душі, сприяєте розвитку їхніх талантів, інтелектуальних, творчих та фізичних здібностей, формуванню цінностей та вихованню відповідальних громадян України. Завдяки вашим зусиллям, для дітей наполегливо й послідовно прокладається стежина з країни дитинства до широкої дороги життя.

Нелегкі випробування випали на долю нашої країни, але незважаючи на всі труднощі воєнного часу, навчання в закладах освіти громади триває. Згуртовані та об’єднані спільною метою ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок.

Шановні освітяни, у цей святковий день прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, покликання сіяти мудрість і знання. Зичу вам міцного здоров’я, мирного неба та спокою, добра, благополуччя і достатку. Нехай ніколи не згасає любов до улюбленої професії, кожен ваш день рясніє перемогами, щедрою буде освітянська нива. Енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! 
Зі святом!

З повагою селищний голова Іван ПРОДАНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь