З Міжнародним днем музики!

Дата: 01.10.2023 09:32
Кількість переглядів: 100

Фото без описуШановні жителі Товстенської громади! Щиро вітаю вас з Міжнародним днем музики!
Можливо, хтось помилково вважає, що війна – не час для музики та пісень. Але, насправді, часто саме патріотичні музичні твори вели у бій, допомагали впоратися з емоціями в найскрутніші часи та піднімали бойовий дух. А українці – одна із самих співочих націй у світі, тож не дивно, що наші музиканти та виконавці не лише пішли боронити країну зі зброєю в руках, а й отримали новий поштовх для творчості.

Біль, лють, страх за майбутнє, ненависть до ворогів і любов до своєї країни та рідних – усе це відчуває кожен українець. І доволі часто внутрішні переживання виливаються у творчість. Для когось вона – це стан піднесення душі, для декого – спроба пережити жах війни. А дехто за допомогою музики намагається підняти бойовий дух наших захисників і тоді вона стає зброєю.

У цей день бажаю всім, хто любить музику і присвятив їй своє життя творчого натхнення, успіхів та нових досягнень, яскравих нот позитиву щодня, гармонії в душі та чистої мелодії на струнах серця.
Щиро дякую за щоденну працю усім музичним працівникам, що працюють в навчальних закладах та вчать відчувати її красу своїх юних вихованців, учнів, які тільки починають усвідомлювати, наскільки глибокий та багатогранний світ музики.

Музика вічна! Україна понад усе!

Селищний голова Іван ПРОДАНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь