З Міжнародним днем музики!

Дата: 01.10.2023 09:32
Кількість переглядів: 74

Фото без описуШановні жителі Товстенської громади! Щиро вітаю вас з Міжнародним днем музики!
Можливо, хтось помилково вважає, що війна – не час для музики та пісень. Але, насправді, часто саме патріотичні музичні твори вели у бій, допомагали впоратися з емоціями в найскрутніші часи та піднімали бойовий дух. А українці – одна із самих співочих націй у світі, тож не дивно, що наші музиканти та виконавці не лише пішли боронити країну зі зброєю в руках, а й отримали новий поштовх для творчості.

Біль, лють, страх за майбутнє, ненависть до ворогів і любов до своєї країни та рідних – усе це відчуває кожен українець. І доволі часто внутрішні переживання виливаються у творчість. Для когось вона – це стан піднесення душі, для декого – спроба пережити жах війни. А дехто за допомогою музики намагається підняти бойовий дух наших захисників і тоді вона стає зброєю.

У цей день бажаю всім, хто любить музику і присвятив їй своє життя творчого натхнення, успіхів та нових досягнень, яскравих нот позитиву щодня, гармонії в душі та чистої мелодії на струнах серця.
Щиро дякую за щоденну працю усім музичним працівникам, що працюють в навчальних закладах та вчать відчувати її красу своїх юних вихованців, учнів, які тільки починають усвідомлювати, наскільки глибокий та багатогранний світ музики.

Музика вічна! Україна понад усе!

Селищний голова Іван ПРОДАНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь