Вічна пам'ять Герою...

Дата: 07.11.2023 09:06
Кількість переглядів: 49

Фото без описуСьогодні, 07 листопада,  минає річниця загибелі відважного сина України, солдата,  стрільця-номер обслуги 3-го відділення 3-го аеромобільного взводу 6-ої аеромобільної роти 1-го аеромобільного батальону в/ч А2120 – Василевського Віктора Анатолійовича. 
На жаль, доля відміряла захиснику України лише 44 роки… Та своє життя він прожив гідно. Всі, хто знав загиблого Героя, з ким його зводили життєві дороги, відгукуються про Віктора, як про дуже доброго, відповідального, самостійного, цілеспрямованого і вмотивованого патріота рідної землі, який ніколи не здавався, не пасував перед труднощами, не ховався за спинами, з перших днів війни захищав Україну від ворожих окупантів.

Усміхнений, компанійський, життєрадісний, світлий і добрий… Таким назавжди залишиться Віктор у пам’яті своїх близьких, друзів, товаришів…
Рік гіркої розлуки, вічного жалю і світлої пам'яті. Йдуть у засвіти найкращі...
Величний подвиг запеклої боротьби мужнього воїна, вірного Сина України, нашого Героя Віктора з російським окупантом не зітреться часом. Його ім’я навіки закарбоване в історії наших визвольних змагань за незалежність України.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ, ЧЕСТЬ ТА СЛАВА ВІКТОРУ!

НИЗЬКИЙ УКЛІН РІДНИМ ТА БЛИЗЬКИМ ВОЇНА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь