Вічна пам'ять Герою...

Дата: 07.11.2023 09:06
Кількість переглядів: 88

Фото без описуСьогодні, 07 листопада,  минає річниця загибелі відважного сина України, солдата,  стрільця-номер обслуги 3-го відділення 3-го аеромобільного взводу 6-ої аеромобільної роти 1-го аеромобільного батальону в/ч А2120 – Василевського Віктора Анатолійовича. 
На жаль, доля відміряла захиснику України лише 44 роки… Та своє життя він прожив гідно. Всі, хто знав загиблого Героя, з ким його зводили життєві дороги, відгукуються про Віктора, як про дуже доброго, відповідального, самостійного, цілеспрямованого і вмотивованого патріота рідної землі, який ніколи не здавався, не пасував перед труднощами, не ховався за спинами, з перших днів війни захищав Україну від ворожих окупантів.

Усміхнений, компанійський, життєрадісний, світлий і добрий… Таким назавжди залишиться Віктор у пам’яті своїх близьких, друзів, товаришів…
Рік гіркої розлуки, вічного жалю і світлої пам'яті. Йдуть у засвіти найкращі...
Величний подвиг запеклої боротьби мужнього воїна, вірного Сина України, нашого Героя Віктора з російським окупантом не зітреться часом. Його ім’я навіки закарбоване в історії наших визвольних змагань за незалежність України.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ, ЧЕСТЬ ТА СЛАВА ВІКТОРУ!

НИЗЬКИЙ УКЛІН РІДНИМ ТА БЛИЗЬКИМ ВОЇНА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь