Інформація для ВПО

12 Червня, 2023 р., 09:48
Пропонуємо сім’ям ВПО працевлаштування на нашому підприємстві за адресою Волинська обл., м. Нововолинськ та надаємо безоплатно квартири для проживання та безоплатне харчування.
08 Червня, 2023 р., 14:25
Про важливість забезпечення психологічної та правової допомоги вчасно і відповідно до потреб вразливих категорій населення, в тому числі внутрішньо переміщених осіб та  постраждалим від торгівлі людьми, експлуатації, ґендерно-зумовленого насильства, які забезпечуються ТМЖК "Відродження нації" спілкувалися у Товстенській селищній раді
30 Травня, 2023 р., 12:14
Шановні громадяни! За сприяння державної служби зайнятості Ви маєте можливість одноразово отримати ваучер на суму 26840 грн. для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці у випадку, якщо Ви є внутрішньо переміщеною особою та відповідаєте наступним вимогам:
18 Травня, 2023 р., 09:19
11 квітня 2023 року Верховна Рада України прийняла в цілому Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, документів, що посвідчують особу та підтверджують її спеціальний статус, а також внесення відомостей про зареєстроване або задеклароване місце проживання на тимчасово окупованій Російською Федерацією території України та на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії».
18 Травня, 2023 р., 09:09
10 квітня 2023 року Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення доступу до безоплатної правничої допомоги». Законом вносяться зміни до понад 30-ти законодавчих актів із метою приведення термінології до них у відповідність із Конституцією України, забезпечення ефективної реалізації в умовах воєнного стану права на отримання безоплатної правничої допомоги широкого кола осіб через обов’язкову участь адвоката у справах. Так, на законодавчому рівні передбачено:
03 Травня, 2023 р., 14:13
Ви можете скористатись безоплатними юридичними консультаціями від програми «Єднання заради дії».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь