Новини Центру зайнятості

21 Березня, 2023 р., 12:08
Переробна промисловість – одна з провідних галузей у Тернопільській області. Зокрема, виробництво харчових продуктів і напоїв, металевих виробів, транспортних засобів та іншої продукції формують сталий попит на працівників у цій сфері. На сьогодні 20% вакансій, які подали роботодавці у службу зайнятості області, - у переробній промисловості.
20 Березня, 2023 р., 12:05
20 березня 2023 року в рамках укладеної угоди - Меморандуму про співпрацю між Заліщицьким відділом Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості та Чортківським районним сектором № 1
17 Лютого, 2023 р., 12:03
Роботодавці Тернопільщини мають майже півсотні актуальних вакансій у сфері транспорту. Найбільше у вантажному автомобільному та залізничному транспорті, а також у пасажирському наземному транспорті міського та приміського сполучення. Їм потрібні водії легкових і вантажних автомобілів, тролейбусів, навантажувачів та ін. із правами категорій «В», «С», «E», «Т», «Д».
16 Лютого, 2023 р., 12:01
Станом на 15 лютого 2023 року у Тернопільській області є 104 вакансії для кваліфікованих робітників з інструментом. Найбільше вільних робочих місць для швачок (16), слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів (15), електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування (10), слюсарів з механоскладальних робіт (8), пекарів (7). Є потреба у слюсарях інших кваліфікацій, електрозварниках, взуттьовиках, кондитерах, монтажниках. Також пропонують роботу полірувальнику, комплектувальнику авіатехніки, Монтеру колії, бляхару, акумуляторнику, маляру, кравцю, контролеру, робітнику з обслуговування й ремонту будинків.
02 Лютого, 2023 р., 11:39
Топ 10 січневих вакансій та зарплат на Тернопільщині
13 Січня, 2023 р., 11:38
Упродовж 2022 року 219 роботодавців звернулися до Тернопільської обласної служби зайнятості за компенсацією на працевлаштування 380 переселенців. Уже профінансовано 4,6 млн грн. Найбільше такою можливістю скористалися роботодавці, які працюють у сферах торгівлі, переробної промисловості, харчування, сільського господарства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь