Новини Центру зайнятості

14 Липня, 2023 р., 11:50
16 липня в Україні – День бухгалтера. Без фахівця цієї професії, древньої і до сьогодні необхідної, не може діяти жодне підприємство. Попит на бухгалтерів на ринку праці Тернопільщини існує постійно. З початку 2023 року роботодавці області мали 145 вакансій для фахівців цієї професії, з них 89 були укомплектовані за сприяння служби зайнятості.
12 Липня, 2023 р., 11:18
За перше півріччя 2023 року в місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості соціальними послугами зі сприяння у працевлаштуванні скористалися більше 8,8 тис. осіб, серед них 0,8 тис. вимушено переміщених осіб.
12 Липня, 2023 р., 09:38
На 12 липня 2023 року філії Тернопільського обласного центру зайнятості пропонували шукачам роботи 1347 актуальних вакансій від роботодавців регіону. З них – 13% із заробітною платою вищою від середньої по області.
07 Липня, 2023 р., 08:59
На сьогодні роботодавці Тернопільщини мають більше 20-ти актуальних вакансій пекарів. Такі фахівці потрібні на хлібзаводах, у пекарнях, закладах громадського харчування та ін. Зарплата - до 12 тис. грн.
07 Липня, 2023 р., 08:52
За працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (ВПО) роботодавці можуть отримати компенсації від державної служби зайнятості за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
01 Липня, 2023 р., 00:16
30 червня відбулася  зустріч начальника Заліщицького відділу Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості Михайла Гнатишина з депутатами Товстенської селищної ради та старостами старостинських округів по питанню навчання за ваучером. Здобути нову спеціалізацію або підвищити свій фах можна за допомогою ваучера. Можливість одноразово отримати ваучер на суму 26840 грн. для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці можуть громадяни, які не зареєстровані як безробітні у центрі зайнятості. Вони мають бути старші 45 років та мати страховий стаж понад 15 років. Також це учасники Антитерористичної операції, Операції об’єднаних сил, звільнені з військової служби, люди з інвалідністю, переселенці та люди, які отримали поранення. Отримують його безплатно в центрі зайнятості. З 1 квітня ваучер дає можливість опанувати 130 професій. Вартість ваучера закладам освіти оплачує держава.
26 Червня, 2023 р., 09:39
Остання неділя червня – Всеукраїнський День молоді. Сьогоднішні учні, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці формуватимуть майбутнє нашої держави, усіх сфер економіки та життєдіяльності соціуму.
22 Червня, 2023 р., 08:17
Чи може роботодавець отримати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування переселенця, який набув статусу ВПО після прийняття його на роботу?
15 Червня, 2023 р., 17:03
Який ринок праці сьогодення, як молодому фахівцю почати свій трудовий шлях, як ефективно та конструктивно підійти до пошуку роботи, написати резюме, пройти співбесіду з роботодавцем, а, можливо, й започаткувати свій бізнес? Відповіді на ці та інші питання отримали студенти Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України, які побували на Дні кар’єри, організованому фахівцями Заліщицького відділу Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості.
15 Червня, 2023 р., 15:37
Сьогоднішні старшокласники та випускники загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, гімназій, ліцеїв) невдовзі формуватимуть майбутнє нашої держави, усіх сфер економіки та життєдіяльності соціуму. Дехто із випускників уже вирішив, ким стати і впевнено крокує до поставленої мети, опановуючи навчальні дисципліни, але більшість ще в активному пошуку свого трудового шляху.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь