Новини Центру зайнятості

08 Листопада, 2023 р., 09:09
Роботодавці Тернопільської області зараз мають 26 вакансій з наданням житла. Потрібні кухарі, бармени, офіціанти, кухонний робітник, охоронники, електрозварник ручного зварювання, машиніст сушильної установки, формувальник залізобетонних виробів та конструкцій, водії навантажувачів, моторист бетонозмішувальних установок, швачки, різьбяр по каменю, комплектувальник товарів, робітник по догляду за тваринами, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, підсобні робітники.
07 Листопада, 2023 р., 14:38
4 листопада  - День залізничника України. Ми дякуємо працівникам Укрзалізниці за нелегку, а, подекуди, небезпечну, самовіддану працю із забезпечення перевезень пасажирів. Миру Вам, здоров’я, добробуту, родинного затишку!
02 Листопада, 2023 р., 10:36
Безробітні жителі Тернопільщини активно долучаються до «Армії відновлення» - суспільно корисних робіт, які запроваджуються державою під час воєнного стану.
02 Листопада, 2023 р., 10:33
Упродовж листопада 2023 року  Державна служба зайнятості спільно з Федерацією роботодавців України за підтримки Helvetas Swiss Intercooperation проводить опитування роботодавців з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, необхідних професіях та навичках.
01 Листопада, 2023 р., 09:06
Кожного року в останню неділю жовтня святкуємо День водія (День автомобіліста і дорожника). Можливість працевлаштування водієм різних автотранспортних засобів - цілком реальна, адже на ринку праці Тернопільської області попит на цих фахівців існує постійно.
31 Жовтня, 2023 р., 15:24
Особам з інвалідністю у місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості сприяють у підборі підходящої роботи відповідно до їх професійних навичок і знань, рекомендацій медико-соціальної експертної комісії та індивідуальної програми реабілітації, побажань людини; організовують професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації; залучають до посильної тимчасової зайнятості, навчають техніці пошуку роботи та самопрезентації, сприяють у започаткуванні власної справи.
31 Жовтня, 2023 р., 15:05
На 23 жовтня 2023 року місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонували шукачам роботи 1758 актуальних вакансій від роботодавців регіону. З них – 14,4% із заробітною платою вищою від середньої по області.
25 Жовтня, 2023 р., 08:52
За січень-вересень 2023 року в Тернопільському обласному центром зайнятості було видано, продовжено термін дії чи внесено зміни до 27 дозволів на застосування праці іноземних громадян та осіб без громадянства. Найбільше дозволів на працевлаштування в Україні отримали громадяни Туреччини, Вірменії, США та Польщі.
25 Жовтня, 2023 р., 08:49
Одна з ефективних форм сприяння зайнятості безробітних - організація громадських робіт, які мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам певної громади, проводяться на спеціально створених для цього тимчасових робочих місцях та фінансуються за кошти: місцевих бюджетів, роботодавців, для яких роботи виконуються, Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, включаючи виплату як основної, так і додаткової зарплати.
06 Жовтня, 2023 р., 11:58
9 жовтня – Всесвітній день пошти (Міжнародний день поштової служби). Сьогодні для багатьох людей працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, які разом із листами та газетами вони приносять в кожен дім.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь