Новини Центру зайнятості

13 Лютого, 2024 р., 10:55
Шукаєш роботу інженера? Є вакансії
13 Лютого, 2024 р., 10:48
Цікавлять професії агросфери? Звернись у службу зайнятості Тернопільщини!
13 Лютого, 2024 р., 10:29
Співпраця з територіальними громадами  - шлях вирішення актуальних питань зайнятості населення
26 Січня, 2024 р., 12:04
Послуги служби зайнятості ВПО
25 Січня, 2024 р., 10:22
Як Служба зайнятості допомагає ветеранам адаптуватися до мирного життя.   В рамках підписаної угоди про співпрацю керівником та фахівцями Заліщицького відділу Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості 24.01.2024 року в приміщені КНП «Заліщицький обласний госпіталь  інвалдів війни та реабілітованих» ТОР проведено захід з учасниками бойових дій, які проходять реабілітацію в даному закладі.
25 Січня, 2024 р., 10:21
Співпраця з МВС – крок до досягнення спільної мети.   З метою реалізації плану спільної роботи Міністерства внутрішніх справ України та Державного центру зайнятості щодо працевлаштування, навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації осіб, звільнених зі служби за станом здоров’я, та членів сімей постраждалих  Заліщицьким відділом Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості проведено спільний захід з відділенням поліції 4 – м.Заліщики.
13 Січня, 2024 р., 18:39
З метою залучення ВПО працездатного віку до активних програм зайнятості населення  начальником Заліщицького відділу Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості Михайлом Гнатишином, заступником начальника відділу Віталієм Данюком, психологом Людмилою Андрусик та кар’єрним радником Людмилою Яковець 12 січня 2024 року проведено плідну зустріч з  внутрішньо переміщеними особами, які проживають у КНП "ЗАЛІЩИЦЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ" Тернопільської обласної ради (керівник Буринюк Петро Павлович). У заході взяло участь 15 ВПО.
13 Січня, 2024 р., 18:37
Шукаєш роботу слюсаря? Є вакансії
02 Січня, 2024 р., 11:38
З нагоди 33-ої річниці  створення Державної служби зайнятості  начальник Заліщицького відділу Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості Михайло Гнатишин вручив Подяки Тернопільського обласного центру зайнятості соціальним партнерам та роботодавцям за активну та плідну співпрацю, конструктивні партнерські відносини, взаєморозуміння на ринку праці, впровадження соціально важливих проектів та активних програм зайнятості, працевлаштування громадян, організації та проведенні суспільно корисних робіт, наданні якісних освітніх послуг клієнтам служби зайнятості, ведення соціально відповідальгого бізнесу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь